Аліна Паш не представлятиме Україну на Євробаченні 2022

Читать на русском
Автор
4711
Аліна Паш не поїде на Євробачення
Аліна Паш не поїде на Євробачення

Співачка вирішила закінчити віртуальну війну та хейт у її бік.

Переможниця Національного відбору на Євробачення 2022, співачка Аліна Паш після скандалу з підробленою довідкою про законне відвідування окупованого Криму вирішила зняти свою кандидатуру як представника України на міжнародному пісенному конкурсі.

Про це артистка заявила на своїй сторінці в Інстаграм, одразу після того, як надала документи з ДПСУ про поїздку до Криму, та розповіла, хто винен у фальсифікації попередньої довідки.

Дівчина зазначила, що вона як громадянка України дотримується законів своєї країни і намагається нести її традиції та цінності у світ, а то у що вилилася вся ця історія – це зовсім не те що вона закладала у свою пісню. Аліна не має у своїй команді армії піарників, менеджерів та юристів, які б допомогли їй протистояти тому, що відбувається, тому вона й прийняла таке рішення.

"Я не хочу цієї віртуальної війни та хейту. Головна війна зараз – це зовнішня, яка прийшла до моєї країни у 2014 році. Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем Я знімаю свою кандидатуру як представника України у конкурсі Євробачення. жаль. Мені дуже шкода» — написала артистка, подякувавши всім, хто її підтримував.

Хто тепер поїде представляти Україну на пісенний конкурс, і чи взагалі поїде, вирішуватиме Громадський мовник, ймовірно, у п’ятницю, 18 лютого.

Нагадаємо, що у 2019 році Аліну Паш внесли до бази "Миротворець" за незаконне відвідування захопленого російськими окупантами Криму. Усі звинувачення щодо цього Паш спростовувала і продовжує спростовувати. Українці у соцмережах підняли "бунт", що конкурс "продажний" та переможцем мав стати саме Kalush.

Тим часом лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк висловив сумніви у прозорості організованого голосування, заявивши, що оскаржуватиме в суді результати конкурсу.