"Раша, гудбай": Сердючка змінила текст свого хіта та порадувала фанатів

Читати російською
Автор

Шанувальникам завжди чулося замість "Lasha Tumbai" — "Russia Goodbye".

Українська легенда, популярна у всьому світі Вєрка Сердючка, яка раніше несподівано дала концерт для бійців ЗСУ у київському метро, продовжує радувати фанатів своїми виступами та творчістю. Зірка вирішила перефразувати свій хіт із "Євробачення 2007" — "Lasha Tumbai", з яким вона запалила на конкурсі.

Тепер замість слова Lasha Tumbai у цій пісні замінено Russia Goodbye, повідомила Сердючка під час благодійного телемарафону на підтримку України в Амстердамі. Щобільше, змінено і назву треку: замість "Dancing Lasha Tumbai" — "Dancing Russia Goodbye".

"Я ніколи не співала раша гудбай. Тільки лаша тумбай. Але від 24 лютого жодного лаша в цій пісні... Це тільки Russia Goodbye. Ви хотіли це почути, ось ви почуєте", — заявила Вєрка Сердючка.

На додаток, крім тексту пісні, змін зазнали і костюми деяких музикантів з гурту. Учасники колективу виступали на сцені у футболках "Х*Й ВІЙНІ" та "F**K THE WAR". Зазначимо, що у прямому ефірі написи були без цензури: без пропущених чи замінених на зірочки літер.

Варто зазначити, що виступ Сердючки на "Євробаченні" в 2007 році, де Україна посіла друге місце, залишивши рф на третьому, вразило всю Європу. Своє "фу" висловили лише росіяни, які почали активно розганяти новину, що Вєрка співала не "Lasha Tumbai", а "Russia Goodbye", аби розпалити ненависть до українців. Андрій Данилко довго доводив протилежне, проте з 24 лютого 2022 року текст пісні тепер буде таким, як його завжди чули.

Нагадаємо, що раніше Вєрка Сердючка викликала ажіотаж у мережі, коли виконала перед публікою на сцені пісню "Батько наш Бандера". За словами артиста, то була імпровізація, а не постановчий номер. Відео було записано якраз у той час, коли пісня вірусилась на платформі TikTok.

Пізніше через цей виступ впав у істерику російський пропагандист Володимир Соловйов, закликавши заборонити українському артисту виступати у рф. Данилко не почав мовчати і порадив росіянину терміново вирушити в аптеку за пігулками від шизофренії.