Вийшов новий трейлер "Перекладача" Гая Річі. Що відомо про фільм (відео)

Читать на русском
Автор
13738
Можливо, новий фільм дозволить Джеку Джідлленхолу повернути колишню славу
Можливо, новий фільм дозволить Джеку Джідлленхолу повернути колишню славу. Фото Скриншот

Черговою роботою британського режисера став військовий екшн

У мережі з’явився новий, ось уже другий, трейлер чотирнадцятого фільму Гая Річі "Перекладач". Головну роль у військовому екшені зіграв Джейк Джілленхол ("Брати Сістерс", "Горбата гора").

Фільм розповідає історію сержанта американської армії Джона Кінлі, який повертається до Афганістану, щоб урятувати свого перекладача та друга Ахмеда, який, у свою чергу, одного разу врятував життя сержанту. Судячи з трейлера, "Перекладач" успадковує традицію екшенів вісімдесятих, в яких браві морпіхи ледь не голими руками нищать ворожі армії. А синопсис нагадує сюжет фільму 1984 року "Поля смерті" режисера Ролана Жоффе, дія якого відбувалася під час громадянської війни у Камбоджі.

Нагадаємо, що передостанній фільм Гая Річі "Гнів людський", який вийшов 2021 року, був рімейком французької стрічки Ніколя Букрієффа "Інкасатор" (2004). Раніше режисер уже зняв два рімейки – фільм "Віднесені" з колишньою дружиною, співачкою Мадонною в головній ролі, та "Агенти А.Н.К.Л.", повнометражну версію популярного шпигунського серіалу.

"Перекладач" вийде в американський прокат фільм 21 квітня 2023 року, одночасно з онлайн-прем’єрою на Amazon Prime Video для тих країн, де його вихід не заплановано у кінотеатрах. В українському прокаті фільм наразі не заявлений.

Раніше ми писали про те, що Квентін Тарантіно розпочав роботу над своїм останнім фільмом, а Роберт Дауні-молодший зіграє в рімейку "Запаморочення" Альфреда Хічкока.