"Холостячка-2": хто покинув шоу в четвертому випуску

Читать на русском
Автор
538
Злата Огнєвіч і Григорій Решетник Новина оновлена 09 жовтня 2021, 07:54
Злата Огнєвіч і Григорій Решетник. Фото https://www.instagram.com/holostyakstb/

У новому випуску на проєкт повернувся один з фаворитів Злати Огнєвіч.

Вечір п’ятниці на найближчі пару тижнів традиційно збирає біля телеекранів всіх шанувальників романтичного реаліті-шоу "Холостячка" і її головної героїні співачки Злати Огнєвіч. 8 жовтня о 19:00 стартує четвертий випуск проєкту, в якому чоловіки продовжуватимуть боротьбу за серце української красуні.

Хто з чоловіків залишився після трьох випусків:

Через три ефіру учасників залишилося всього 12 чоловіків:

  • начальник патрульної служби м.Кременчук Олександр Борзенко,
  • підприємець Дмитро Шевченко,
  • бізнесмен Олег Плахотнюк,
  • психолог Роман Свечкоренко,
  • ресторатор Вінченцо Дулепа,
  • бізнесмен Андрій Хветкевич,
  • тенісист Васко Младенов,
  • бізнесмен Максим Тарапата,
  • стоматолог Роман Васильєв,
  • власник діджитал-агентства Влад Ясько,
  • бізнесмен Богдан Коломейко,
  • підприємець Андрій Задворний.

Чим дивував четвертий випуск "Холостячки":

Новий тиждень почалася з побачення головної героїні з начальником патрульної служби м.Кременчук Олександром Борзенко, який був відсутній на минулому тижні через роботу. Чоловік вирішив показати Златі особливості своєї роботи і продемонстрував їй "постановче" затримання.

В результаті побачення, Олександр отримав троянду.

Після на побачення Злата Огневич покликала Романа Свечкоренка і Васко. Тріо репетирували романтичний номер-постановку в стилі театру тіней. За підсумком побачення співачка не змогла визначитися, кому віддати троянду, тому вирішила трохи "похвилювати" хлопців.

Після на індивідуальне побачення був запрошений Богдан Коломейко, проте в його плани втрутився Максим Тарапата, який вирішив скористатися своїм бонусом "втрутитися" в будь-який побачення. Варто зазначити, що Златі це сподобалося, що Максим не став "тягнути" із зустріччю з нею.

Богдан, Макс і Злата вирушили займатися кайтсерфінгом. У час, що вони проводили на воді, Злата відзначила Максима, який всіляко проявлявся до неї, і навіть двічі врятував її, коли вона почала панікувати, впавши з дошки.

В результаті Тарапата отримав заповітну троянду, а Богдан Коломейко відправився додому.

Після побачень Злата Огневич запропонувала чоловікам влаштувати вечір-кабаре, на якому вони повинні були продемонструвати свої таланти. Чоловіки танцювали, співали, жартували, малювали і навіть чаклували. Артистку вразив виступ Влада Ясько, який клеєм намалював її портрет, проте перемогу і троянду вона віддала "стендаперу" Андрію Задворному.

Хто покинув проєкт на четвертому тижні:

По завершенню випуску традиційно відбулася церемонія троянд, на якій в цей раз не хвилювалися четверо чоловіків, які мають свої троянди на тижні. А от іншим довелося трохи "посивіти".

Разом, крім Богдана Коломейко проєкт покинув — тенісист Васко Младєнов. Злата зазначила, що їх спілкування більше схоже на дружнє, ніж на любовне.

Хто раніше покинув проєкт:

У другому випуску Злата Огнєвіч попрощалася відразу з двома учасниками — майстром спорту з плавання, тренером Ігорем Присяжнюком, і власником двох IT-компаній Євгеном Селютіної.

І в третьому випуску шоу знову покинуло два учасники — каскадер Павло Богда   і власник мережі інтернет-магазинів шкіряних виробів Ілля Закорецкий.  

Нагадаємо, що всього на проєкт за серце Злати Огнєвіч прийшли боротися 25 учасників, з яких після першого випуску залишилися тільки 16. Першими шоу покинули дизайнер Джей Алекберов, фотограф Роман Єременко, власник спортивного клубу Вадим Панов, музикант Сергій Асафатов, режисер Юрій Рудий, маркетолог Андрій Миронюк, підприємець Сергій Тарасов, трейдер Назар Малетич і танцюрист Макс Єжов, який зізнався, що прийшов на проєкт заради піару.