Потрібна пластина в череп: у Києві жорстоко побили відомого музпродюсера та автора хіта гурту Kazka (фото)

Читати російською
Автор

Зараз хлопець перебуває у лікарні

Український музичний продюсер та композитор Микола Журавльов опинився у лікарні після побиття у власному під’їзді.

Про це музикант повідомив на своїй офіційній сторінці в Інстаграмі.

"Хірург сказав, що з такими травмами зазвичай до лікарні приїжджають уже у комі", — написав Журавльов у пості.

Микола Журавльов зараз перебуває у лікарні

За словами продюсера, йому вже зробили обстеження, комп’ютерну томографію. У парубка перелом черепа, носа, шви на підборідді. Ще музикант погано бачить одним оком.

Журавльов просить допомогти йому фінансово: "Ніколи вас ні про що не просив, але якщо є можливість допомогти, буду дуже вдячний. Обіцяю написати ще більше класної музики!"

Микола Журавльов пише музику для популярних артистів України та Росії, серед яких і популярний гурт KAZKA, для якого композитор написав пісню "Мята". Також співпрацює з Ольгою Бузовою, Клавою Кокою, Dilemma, Nikita, "Курган & Агрегат" та іншими відомими артистами.

Микола Журавльов

Раніше "Телеграф" повідомляв, що нещодавно несподівано стало погано українській співачці Наді Дорофєєвій. Дівчині довелося навіть скасувати запланований концерт у Єгипті. Що трапилося з артисткою – читайте у матеріалі "Телеграфа".

Нагадаємо, що 1 серпня танцюриста Дорофєєвої, Євгена Гончаренка, просто серед білого дня побили у Києві біля клубу Lift. В результаті хлопець отримав черепно-мозкові травми, а також крововилив у мозок. Нападником виявився співробітник УДО (Управління державної охорони України) Євген Безпалий, якого пізніше звільнили з посади військовослужбовця. Після 16-ти днів коми Гончаренко прийшов до тями. Державне бюро розслідувань заявило, що проти Беспалого відкрито справу за ч. 1 ст. 121 КК України (навмисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання від пʼяти до восьми років позбавлення волі. Раніше "Телеграф" публікував відео, як відбувався напад УГОшника на танцюриста. В середині серпня Євген Гончаренко вперше зв’язався зі своїми підписниками.