Саша Бо підтвердила, що її новий хлопець – стоматолог Платон Тарнавський

Читать на русском
Автор
2498
Саша Бо прокоментувала пост про нового бойфренда
Саша Бо прокоментувала пост про нового бойфренда. Фото instagram

Підписники впізнали дівчину та її нового чоловіка під час прогулянки у Львові

Відома українська блогерка Саша Бо (Олександра Пустовіт) у коментарі під постом у себе в Instagram підтвердила припущення, що її новим хлопцем є стоматолог із Івано-Франківська Платон Тарнавський, обличчя якого дівчина нещодавно "засвітила" на фото з поцілунком.

Наприкінці листопада 2021 року дівчина опублікувала на своїй сторінці в соцмережі відео, на якому вона сидить на руках у чоловіка та п’є вино. При цьому обличчя нового обранця на кадрах не видно за дівчиною.

Одна з пыдписниць написала у коментарі, що бачила пару під час прогулянки у Львові. Саша Бо не пройшла повз цей коментар і відповіла на нього трьома сердечками.

Саша Бо с новым парнем
Саша Бо на руках у нового бойфренда
Саша Бо закриває обличчя хлопця

Нагадаємо, Саша Бо зараз перебуває у процесі розлучення з блогером Ігорем Пустовітом. При цьому пара не соромиться гучних заяв на адресу один одного. Незважаючи на те, що офіційно Олександра та Ігор Пустовіти все ще залишаються одруженими, дівчина активно викладає у соцмережі фото з новим хлопцем. Спочатку вона намагалася приховувати нового бойфренда від публіки, але згодом навіть відвідала разом із ним скандальну "голодну тусу"