Стало відоме ім’я нового хлопця Саші Бо: як він виглядає (фото)

Читать на русском
Автор
14602
Саша Бо та Платон Тарнавський
Саша Бо та Платон Тарнавський. Фото ratusha.if.ua

Схоже, Саша Бо справді зустрічається зі своїм колишнім одногрупником.

Цієї суботи, 27 листопада, весь блогерський "колір нації" у День пам’яті жертв голодоморів зібрався на день народження 29-річного блогера Олександра Заліска, який він відзначав у Львові. Приїхала і відома франківчанка Саша Бо, яка перебуває у процесі розлучення зі своїм чоловіком, блогером Ігорем Пустовітом. На вечірку Саша прийшла не одна, а у компанії свого нового хлопця — Платона Тарнавського.

Про це пише "Ратуша".

За інформацією видання, Платон є стоматологом з Івано-Франківська, що підтверджує гіпотезу про те, що він новий хлопець Саші. Річ у тому, що у своєму інтерв’ю Славі Дьоміну колишній чоловік блогерки Ігор Пустовіт згадував, що новий хлопець Саші Бо — це її одногрупник, а як відомо, Саша якраз закінчила Івано-Франківський медичний університет за спеціальністю "стоматологія".

Саша Бо и Платон Тарнавський
Саша Бо показалася з новим хлопцем на вечірці

Платон сам опублікував спільне фото із Сашею з вечірки Заліска. Крім того, пара засвітилася в інстаграм-сторіс інших гостей вечірки.

Саша Бо и Платон Тарнавський

Зазначимо, що сторінка Платона Тарнавського в Інстаграм закрита, проте можна побачити, що Саша Бо на нього підписана.

Платон Тарнавский инстаграм

Саша Бо: особисте життя

Саша Бо вийшла заміж за блогера Ігоря Пустовіта у 2015-му році. 2016-го року дівчина народила сина Данила, а 2018-го — другого сина Євгена. Про розлучення подружньої пари стало відомо 2021-го року. Цей процес супроводжувався гучними скандалами та взаємними образами з боку колишнього подружжя. Спочатку Саша Пустовіт дала гучне інтерв’ю Маші Єфросініній, в якому відверто висловилася про аб’юз і заявила, що її колишній чоловік постійно її принижував. Потім інтерв’ю у відповідь дав і сам Ігор, також заявивши, що Саша постійно його ображала.

В інтерв’ю Пустовіт також згадав про свою нову дівчину, не розкривши її імені, але сказавши, що "вона неймовірна". Пізніше в мережі встановили, що нова дівчина Ігоря Пустовіта — блогерка Ліна Сидор. А днями і Саша Бо почала показувати свого нового хлопця, щоправда, приховуючи його обличчя.