Зірки, яким дітей народили сурогатні матері

Читати російською
Автор

Селебріті доводиться боротися за щастя батьківства, як і всім іншим

Сучасні досягнення медицини дозволяють те, що ще 30 років тому було просто неможливим. Це стосується не тільки чудес пластичної хірургії, а й репродуктивної медицини, яка дозволяє зачати дитину навіть тим парам, які страждають на безпліддя — вони набувають радості материнства і батьківства за допомогою новітніх медичних технологій.

Сурогатне материнство сьогодні поширене серед знаменитостей. Для них це така сама необхідність, як і усиновлення.

Які зірки користувалися послугами сурогатного материнства

Ніколь Кідман

Акторка довгий час хотіла стати матір’ю, але народити самостійно не змогла. У шлюбі з Томом Крузом Кідман усиновила хлопчика та дівчинку. У другому шлюбі з музикантом Кітом Урбаном знаменитість у 41-річному віці народила доньку Сандей. Через кілька років через проблеми зі здоров’ям актриса зважилася на сурогатне материнство. Сім’я поповнилася новим членом сім’ї — малечею Фейт.

instagram.com/nicolekidman.keithurban

Кім Кардашьян і Каньє Вест

У знаменитостей, тепер уже розлучених, четверо спільних дітей (Норт, Сейнт, Чикаго, Псалм), двоє з яких народилися завдяки сурогатному материнству.

instagram.com/kimkardashian

Сара Джессіка Паркер

Акторське подружжя Сара Джессіка Паркер і Метью Бродерік виховують трьох дітей: сина Джеймса Вілкі, а також дочок-близнюків, Маріон Лоретту Елуелл та Табіту Ходж, які з’явилися на світ у результаті сурогатного материнства. Як пізніше дізналися ЗМІ, виносила та народила дівчаток 27-річна американка Мішель Росс з Огайо.

polnaja-jenciklopedija.ru

Роберт де Ніро

Відомий актор неодноразово користувався послугами сурогатної мами, щоб стати батьком. У нього 6 дітей: старша дочка була удочерена, а через кілька років акторка Дайана Ебботта народила сина Рафаеля. З новою дружиною, моделлю Тукі Сміт, актор скористався послугами сурогатного материнства. Так де Ніро став батьком близнюків. Через кілька років актор одружився з Грейс Хайтауер, яка народила йому сина в 1998 році, а в 2011 пара знову стала батьками: дитину їм народила сурогатна мати.

pinterest.ru

Алла Пугачова та Максим Галкін

У 2013 році співачка разом із чоловіком Максимом Галкіним стали батьками двійнят, народженою сурогатною матір’ю.

instagram.com/maxgalkinru

Елтон Джон

Британський музикант перебуває у щасливому шлюбі з Девідом Фернішем понад 25 років. Завдяки послугам сурогатної матері в 2010 році у пари з’явився син, якого назвали Захарія. А вже за три роки у нього народився брат, Елайджа.

kp.ru

Кріштіану Роналду

У португальського футболіста четверо дітей. Причому трьох із них народжували сурогатні матері. 2010 року народився син (від невідомої жінки), а 2017 – близнюки від сурогатної матері — хлопчик і дівчинка. Восени того ж року Кріштіану став щасливим батьком ще раз – дитину йому народила його кохана Джорджина Родрігес.

instagram.com/cristiano

Ірини Білик

Українська співачка виховує двох синів від різних чоловіків. Син Гліб (1999) народився у співачки від громадянського чоловіка, моделі Андрія Оверчука, а другий син Табріз народився у шлюбі з російським фотографом Асланом Ахмадовим. Зірка не приховує, що хлопчик народився за допомогою сурогатного материнства.

instagram.com/bilyk_iryna

Раніше "Телеграф" розповідав, хто зі знаменитостей не побоявся народити свого первістка після 40 років, попри застереження лікарів.