"Здається, його зараз знудить": Григорій Лепс стривожив хворобливим видом на фото

Читать на русском
Автор
Російський артист відзначив свято "самотності"
Російський артист відзначив свято "самотності"

Нові фото співака стали причиною занепокоєння фанатів

Кинутий дружиною 59-річний російський виконавець Григорій Лепс, який днями поділився своїм фото з кісками на голові, судячи з останніх кадрів, перебуває не у найкращій фізичній та психологічній формі.

Співак на своїй офіційній сторінці в Інстаграмі опублікував кілька знімків із московського ресторану. На фото чоловік, який через 20 років шлюбу розлучився з дружиною Анною Шапликовою, із задумливим і сумним виглядом сидить за столом. Перед Лепсом стоїть порожня тарілка і келих, найімовірніше, наповнений водою.

"Самотність теж свято", — написав співак, коментуючи знімки.

григорій лепс
григорій лепс

У Telegram-каналі "Небожена" з гумором зазначили: "Здається, його зараз знудить".

У коментарях під цим постом користувачі написали, що популярного артиста, з боргом у розмірі 1,7 мільйона рублів (від 578 тисяч грн), стало шкода і наголосили на його проблемах з алкоголем.

Раніше "Телеграф" розповідав, що на тлі розлучення у Григорія Лепса почалися проблеми зі здоров’ям, і він у грудні 2021 року двічі у п’яному вигляді опинявся у психіатричній лікарні. Щоправда, сам співак заявляв про те, що він мав судинний криз, через який він і вирішив лягти до лікарні. Останнім часом співак засмучує шанувальників зовнішнім виглядом, особливо худорлявістю і запалими щоками.