Тіматі показав свою нову дівчину (відео)

Читать на русском
Автор
2046
У любовних стосунках Тіматі можна заплутатися
У любовних стосунках Тіматі можна заплутатися. Фото instagram.com/timatiofficial

Репер підтвердив чутки про роман із моделлю Валентиною Івановою

Російський репер Тимур Юнусов, який виступає під сценічним псевдонімом Тіматі, нарешті перестав приховувати свою нову пасію і підтвердив роман із моделлю та блогеркою Валентиною Івановою. Чутки про стосунки пари почали з’являтися ще у січні.

Після розлучення з українкою Сашею Доні 38-річного виконавця стали частіше помічати у компанії високої шатенки. У своєму сторіс в Інстаграм чоловік виклав спільне відео з Івановою. На ньому видно, як Тіматі робить якийсь романтичний подарунок новій коханій. Все це відбувалося на тлі гарної тераси.

"Одного разу ми кататимемося на хмарах і їстимемо веселку, але доти ми — білки в колесі обставин", — загадково підписав відео репер.

На сторінку в Інстаграмі самої Валентини підписано понад 40 тисяч користувачів. Дівчина ділиться з підписниками кадрами з фотосесій, знімками в купальниках та відвертій білизні.

валентина іванова
валентина івановас
валентина іванова
валентина іванова
валентина іванова
валентина іванова

Нагадаємо, що до роману з Івановою Тіматі зустрічався з киянкою Сашею Доні. У своєму Інстаграмі українка часто хвалиться фігурою та публікує напівоголені фото. У мережі також показали, як виглядала Саша Доні до пластики. Зазначимо, що дівчину підписники критикують за перероблену зовнішність.