"Молода версія" Кабаєвої: чому юній фігуристці Камілі Валієвій приписують роман із путіним

Читать на русском
Автор
10817
"Молода версія" Кабаєвої: чому юній фігуристці Камілі Валієвій приписують роман із путіним Новина оновлена 03 травня 2022, 10:12

Різниця у віці путіна та Валієвої – понад 50 років

Судячи з останніх новин, кривавий диктатор володимир путін захоплюється не лише дзюдо та гімнастикою, адже його ймовірна коханка Аліна Кабаєва якраз є Олімпійською чемпіонкою з гімнастики, а й фігурним катанням. Після того як президент рф провів "неформальну" зустріч з молодою фігуристкою Камілою Валієвою, їм почали приписувати роман. А все тому, що те, як проходила ця зустріч, нагадує перше спілкування путіна і Кабаєвої.

"Телеграф" розповідає, чому з’явилися чутки про нову "фаворитку" путіна, чому це Валієва, і чим вона схожа з Аліною Кабаєвою.

Каміла Валієва та путін

Приводом для поширення чуток про роман юної фігуристки та диктатора став подарунок, який путін подарував дівчині на честь її 16-річчя на зустрічі олімпійських чемпіонів Пекіна-2022, що відбулася 26 квітня у Кремлі. Президент Росії вручив Валієвій шовкову хустку.

Ніби нічого такого, але деякі користувачі мережі відзначили, що в давнину існував звичай, коли чоловіки дарували дівчатам хустки перед тим, як засватати їх.

Реакция сети на подарок путина Валиевой

Також варто зазначити, що "любовна історія" путіна та Кабаєвої починалася схожим чином. Після знайомства з диктатором російська гімнастка у юному віці (18 років) навіть вирішила зайнятися політикою і кілька років була членом Вищої ради партії "Єдина росія".

Додамо, що Валієву в мережі вже прозвали "молодою версією" Кабаєвою. Чим же ще схожі спортсменки, крім "відносинами" з президентом росії?

Каміла Валієва та Аліна Кабаєва: чим схожі

  • Перша і найочевидніша схожість — обидві спортсменки, тільки Каміла — фігуристка, а Аліна — гімнастка.
  • Обидві познайомилися з президентом у юному віці: Кабаєва у 18, а Валієва у 16.
  • Також варто зазначити, що дівчата трохи схожі та зовні. У свої 18 Кабаєва теж була довговолосою брюнеткою з широкою посмішкою. Цілком можливо, що путіну подобається такий типаж.
Алина Кабаева в молодости
Аліна Кабаєва в молодості
Алина Кабаева в молодости
Камила Валиева
Каміла Валієва
Камила Валиева

Як повідомляв "Телеграф" раніше, Аліна Кабаєва з’явилася на публіці з обручкою на пальці. У мережі вирішили, що гімнастка вийшла заміж за путіна.

Також зазначимо, що після початку повномасштабної війни в Україні у Швейцарії наполегливо вимагали депортувати з країни коханку путіна Аліну Кабаєву.