Дочка Андрія Бєднякова заспівала "Ой у лузі червона калина" та зачарувала мережу

Читати російською
Автор

6-річне маля підспівувало Хливнюку, катаючись з татом у машині.

Пісня "Ой, у лузі червона калина" у виконанні Андрія Хливнюка з перших днів повномасштабної війни в Україні, яку розв’язала рф, стала справжнім гімном нашої боротьби. Зазначимо, що раніше цей трек понад дві години крутили на трьох російських радіостанціях, а також українська музика звучала і біля стін Кремля. Тепер "своєю" версією пісні поділився і український телеведучий Андрій Бєдняков.

На своїй сторінці в Інстаграм він опублікував коротеньке відео, на якому його 6-річна дочка Ксенія, сидячи на задньому сидінні автомобіля, підспівує "Ой, у лузі червона калина". Дівчинка намагалася співати дуже голосно, щоби перекричати оригінал пісні, який грав на магнітофоні.

"І Тую і Калину. Все підіймемо" — підписав ролик Бєдняков.

Виконання "Червоної калини" Бєдняковою-молодшою зачарувало підписників телеведучого. У коментарях можна побачити безліч компліментів на адресу дівчинки та її зіркового тата.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що український телеведучий Андрій Бєдняков, який у квітні втратив свою маму, заявив, що перекладає свою офіційну сторінку в Інстаграмі українською мовою. Раніше шоумен зворушив віршем про своє рідне місто.