Топольський з "Холостяка" розповів про інтим з Катею та причини розставання (відео)

Читать на русском
Автор
3600
Алекс Топольський
Алекс Топольський. Фото Скриншот

Герой "Холостяка" дав відверте інтерв’ю після закінчення проєкту

Головний герой 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк" на каналі СТБ розговорився про стосунки з переможницею шоу, моделлю Катериною Лозовицькою. За його словами, дівчина вимагала постійної уваги до себе, але симпатії у відповідь чоловік не відчував. Хоча й за місяць стосунків у пари був інтим.

Про це Топольський розповів в інтерв’ю Ганні Олицькій на її Ютуб-каналі. З Катею він зустрічався близько місяця, але потім, як сказав Алекс, ініціював розмову про розставання. Дівчина, запевнив він, також погодилася з необхідністю розриву їхніх стосунків.

На запитання інтерв’юєрки про те, чи був у Алекса секс із Катею, той чесно заявив: "Звичайно, був". Однак делікатні подробиці чоловік вважав за краще приховати. Натомість виділив фіналістку Олександру Мудру, яку він не вибрав. За словами Алекса, вона чудово цілується і в ній "більше пристрасті".

Висловився Алекс і щодо причин розлучення з Лозовицькою. На його думку, Катя постійно чекала на ініціативу. Тоді як Топольський вважає, що у відносинах мають віддавати енергію порівну. Також йому не вистачило глибоких розмов із дівчиною. Алекс вважає, що Каті потрібен інший чоловік, такий, що ставитиме її у пріоритет. Алекс же планує самореалізуватися в різних сферах життя і не готовий повністю присвячувати себе своїй половинці.

Пост Каті про розлучення з Алексом все ще холостяк назвав "кинжалом у спину". Дівчина звинувачувала чоловіка в незрілості, відзначаючи, що чекала на знак уваги і хоча б квіти. Топольський розчарувався після таких слів у Каті.

Раніше "Телеграф" розповідав, що переможниця 12-го сезону "Холостяка" Катя Лозовицька спростувала чутки про спільне проживання з Алексом. Вона наголосила, що їхні стосунки її повністю не влаштовували.