"Боронимо українську вроду": Вікторія Апанасенко зачарувала фанів елегантним луком в чорному (фото)

Читать на русском
Автор
18816
Міс Україна Всесвіт Вікторія Апанасенко Новина оновлена 13 березня 2023, 14:50
Міс Україна Всесвіт Вікторія Апанасенко. Фото instagram.com/crystal.viktoria

28-річна модель отримала компліменти в мережі

28-річна модель Вікторія Апанасенко, представниця України на міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт-2022", зачарувала своїх підписників у соцмережі новим розкішним образом.

Дівчина опублікувала в Інстаграмі фото, на якому вона зображена у довгій чорній сукні з відкритими плечима. Свій елегантний лук Вікторія доповнила стильними аксесуарами — чорним бантиком, що прикрашає зачіску та дорогоцінним кольє на шиї.

Підписники Апанасенко написали, що на фото Апанасенко вийшла дуже гарною. Також у коментарях український військовий Євген Козак зазначив, що заради жіночої краси й справді варто боротись. "Мі військові, боронимо не лише Україну. А й ту саму українську вроду… бо є за що боротися", — написав чоловік.

виктория апанасенко

Раніше Вікторія Апанасенко отримала компліменти від своїх фоловерів за образ у шикарній зеленій сукні. Пізніше дівчина показала стильний аутфіт із чорним топом, жакетом та світлими джинсами. Свій образ Вікторія підкреслила сумкою відомого українського бренду. Одного разу дівчина примірила рудий колір волосся.

Нагадаємо, що Вікторія Апанасенко виходить заміж. Ім’я свого майбутнього чоловіка 28-річна модель тримає у секреті.