Зваріть яйця так, і вони будуть очищатись за 10 секунд

Читать на русском
Автор
9707
Хитрий трюк
Хитрий трюк. Фото lifestyle.24tv.ua

Дієвий спосіб

Попри те, що яйця все дорожчають, це все ще один із основних продуктів у споживчому кошику українців. Їх смажать, додають у тісто, готують омлети та варять. Якщо варити свіжі яйця, чистити їх потім дуже складно. Їх кидають у холодну воду, воду підсолюють, ллють оцет і чого тільки не роблять, аби шкаралупа легше відставала від білка.

Є спосіб, яким користуються у їдальнях та ресторанах. Зазвичай працівникам для страв необхідно варити і чистити яйця у величезних кількостях. Зварені таким чином яйця очищаються одним рухом руки.

ProstoWay розповідає про спосіб, яким користуються у ресторанах. Знадобиться звичайна голка.

Як варити яйця?

Спершу яйця треба вимити. Потім взяти голку і обережно зробити в шкаралупі отвір, але так, щоб вона не тріснула. Білок внаслідок цього не витече. На смак вареного яйця це теж не вплине.

Після цього варимо яйця, як зазвичай. З тим тільки нюансом, що коли вони охолонуть, то будуть чиститись за декілька секунд. Їх можна навіть не заливати холодною водою.

І потім їх можна спокійно або просто їсти, або додавати у страви. Наприклад, у оригінальний німецький салат-намазку.