За 10 хвилин до виступу обстріляли рідне місто TVORCHI: як виступили хлопці та їхня реакція на ракетний удар (фото, відео)

Читать на русском
Автор
7070
Група TVORCHI — Джеффрі Кенні та Андрій Гуцуляк
Група TVORCHI — Джеффрі Кенні та Андрій Гуцуляк. Фото instagram.com/tvorchi_official

Хлопці виступили гідно, попри те, що були вражені обстрілом Тернополя

Російські окупанти вирішили зіпсувати виступ наших хлопців, представників України на пісенному конкурсі "Євробачення 2023", який зараз проходить у британському Ліверпулі. Прямо за 10 хвилин до виходу на сцену український дует TVORCHI дізналися, що їхнє рідне місто Тернопіль обстріляли.

У суботу ввечері, 13 травня, росіяни запустили ракети територією України. Джеффрі Кенні та Андрій Гуцуляк із TVORCHI вже відреагували на ракетний удар по місту в Інстаграмі.

"За 10 хвилин перед виступом читаємо, як наше рідне місто атакують. Це відбувається зараз", — написали хлопці у сторіс. Також гурт опублікував пост зі словом Ternopil на чорному тлі.

тернопіль

Виступ TVORCHI у фіналі "Євробачення 2023"

Не сумніваємося, що ця новина дуже шокувала дует, і з цими неприємними почуттями їм довелося вийти на сцену та гідно представити нашу країну перед усім світом з конкурсною піснею Heart Of Steel.

Нагадаємо, що за перемогу на "Євробаченні" цього року змагаються 26 країн. Днями стало відомо, що представниця Естонії у 2015 році виступила в анексованому Криму на одній сцені з путіністом Басковим.