Авокадо стане м’яким за 30 секунд: хитрий трюк

Читать на русском
Автор
Найзеленіше авокадо стане м'яким
Найзеленіше авокадо стане м'яким. Фото 24 канал

Цікавий спосіб розм'якшити авокадо

Авокадо входить до складу багатьох соусів та страв, таких як пашот у фруктовій кишеньці. Якщо ви купили не достатньо стигле авокадо, то з ним буде важко готувати намазки та соуси.

Але є спосіб, що зробить фрукт м’яким за 30 секунд. Про нього розповіли на порталі "ProstoWay".

Як розм’якшити авокадо

Зелене авокадо не тільки тверде, а й має терпкий присмак. Існує чимало порад, як пришвидшити достигання. Наприклад, залишити фрукт на ніч біля бананів.

Але якщо ситуація термінова, то візьміть авокадо, проколіть виделкою декілька разів і відправте у мікрохвильову піч. Достатньо буде 30 секунд в мікрохвильовці.

Через пару хвилин після того, як ви його дістанете, авокадо прохолоне і буде м’яким. При цьому на смак такий спосіб "дозрівання" не вплине.

Є й інший схожий спосіб. Він передбачає використання духовки. Тримайте його там протягом 10 хвилин при температурі 90 градусів. Авокадо треба обмотати фольгою і приготувати для подальшого використання.

Тепер ви знаєте, як зробити зелене авокадо м’яким та готовим до використання. Також ми розповідали, як надовго зберегти свіжим сире м’ясо при кімнатній температурі.