Будьте обережні із цим інгредієнтом: огірки можуть стати м’якими

Читать на русском
Автор
1336
Хрустіть із задоволенням!
Хрустіть із задоволенням!. Фото smachnoho.com.ua

Додавайте цей продукт обережно!

Навряд чи хтось узимку відмовиться від неперевершених хрустких огірків. Спробуйте тільки відкрити баночку і поставити її на стіл і така закуска розлетиться миттєво. Та й готувати консервовані огірки люблять та вміють практично кожен кулінар.

Щоб овочі вийшли хрусткими та смачними, слід дотримуватися певних правил і класти у банку лише передбачені інгредієнти. З чим варто бути обережним при підготовці огірків, розкажемо разом із FoodOboz.

Який продукт може зіпсувати хрускіт огірків

У це складно повірити, але причиною зіпсованих маринованих огірків може стати саме часник. Але не варто відмовлятися від його використання при консервації огірків – просто робіть це обережно.

Наприклад, на трилітрову банку огірків достатньо покласти 1 зубчик часнику. Така кількість надасть пікантності закусці, але не вплине на такий улюблений всіма хрускіт.

До речі, "поліпшити" хрумкість" ваших улюблених огірків можна за допомогою незвичайних інгредієнтів. Додайте в банку дубове або смородинове листя і насолоджуйтесь усю зиму прекрасною закускою!

Раніше "Телеграф" розповідав, які спеції необхідно додавати до консервації для покращення смаку. Зробіть ваші закрутки ідеальними!