Будьте обережні із цим інгредієнтом: огірки можуть стати м’якими
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 1336
![Хрустіть із задоволенням!](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/5d/d5a0828c-6f93829df89699eb7dcae50f842f75df.png?v=5751_1)
Додавайте цей продукт обережно!
Навряд чи хтось узимку відмовиться від неперевершених хрустких огірків. Спробуйте тільки відкрити баночку і поставити її на стіл і така закуска розлетиться миттєво. Та й готувати консервовані огірки люблять та вміють практично кожен кулінар.
Щоб овочі вийшли хрусткими та смачними, слід дотримуватися певних правил і класти у банку лише передбачені інгредієнти. З чим варто бути обережним при підготовці огірків, розкажемо разом із FoodOboz.
Який продукт може зіпсувати хрускіт огірків
У це складно повірити, але причиною зіпсованих маринованих огірків може стати саме часник. Але не варто відмовлятися від його використання при консервації огірків – просто робіть це обережно.
Наприклад, на трилітрову банку огірків достатньо покласти 1 зубчик часнику. Така кількість надасть пікантності закусці, але не вплине на такий улюблений всіма хрускіт.
До речі, "поліпшити" хрумкість" ваших улюблених огірків можна за допомогою незвичайних інгредієнтів. Додайте в банку дубове або смородинове листя і насолоджуйтесь усю зиму прекрасною закускою!
Раніше "Телеграф" розповідав, які спеції необхідно додавати до консервації для покращення смаку. Зробіть ваші закрутки ідеальними!