Філе буде неймовірно соковитим: вам допоможе один інгредієнт

Читать на русском
Автор
Ви здивуєтеся, як це просто
Ви здивуєтеся, як це просто. Фото ukr.media

Жодної "гуми" на тарілці!

Куряче філе вважається універсальним дієтичним продуктом із масою переваг. Та й приготувати з такого м’яса можна неймовірну кількість найрізноманітніших страв.

Філе курки також є популярним інгредієнтом різних салатів, проте тут є один неприємний аспект. Часто м’ясо виходить сухим, жувати і ковтати його складно, та й насолоди від смаку немає. Але є один секрет, який допоможе вам отримати соковите куряче філе. Разом із ProstoWay поділимося ним.

Як приготувати куряче філе, щоб воно не було сухим

У процесі варіння куряче філе може стати жорстким через неправильно розморожене м’ясо або довгий час приготування. Виправити ситуацію можна за допомогою одного інгредієнта – тоді ви отримаєте соковите та м’яке філе.

Візьміть каструлю достатнього обсягу, щоб м’ясо було повністю занурене у воду. Налийте воду, додайте чайну ложку лимонного соку, доведіть до кипіння, додайте філе куряче і відваріть його.

Всього одна ложка лимонного соку допоможе покращити м’якість курячого м’яса – філе вийде дуже соковитим та ніжним. За лимонний смак м’яса можете не хвилюватися – ви його взагалі не відчуєте.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зберегти соковитість курячого філе за допомогою фольги. М’ясо вийде м’яким та з неймовірним смаком.