Лід і не тільки: що додають у фарш досвідчені кулінари для соковитості котлет

Читать на русском
Автор
Котлети вийдуть соковитими та пишними
Котлети вийдуть соковитими та пишними. Фото tsn.ua

Ви дуже здивуєтеся результату

Соковиті, смачні, ароматні котлети – що може бути кращим? М’ясні биточки — це одна з найпопулярніших страв на нашій кухні.

Безумовно, у кожного кулінара є свої хитрощі для покращення смаку котлет: хтось додає вимочений у молоці батон, сметану чи майонез. А ми зі "Знай.UA" розповімо про незвичайні секретні інгредієнти, які покращать смак котлет.

Що додати у фарш для покращення смаку биточків

Спробуйте додати в котлети… лід і ви здивуєтеся результатом. Ваші котлети стануть соковитішими, ніжнішими та пишними.

Для додавання льоду його потрібно розколоти до крихти змішати з іншими інгредієнтами. Якщо вам складно це зробити, просто покладіть невеликий кубик льоду в котлету перед смаженням.

Не менш важливий інгредієнт при приготуванні котлет – кориця. Особливо добре поєднується спеція зі свинячим фаршем, однак і з іншими видами м’яса приправа потоваришує. Для покращення смаку достатньо додати лише щіпку спеції на порцію м’яса. Занадто велика кількість кориці не особливо добре позначиться на смаку котлет.

Якщо ви любите соковиті та пишні котлети, спробуйте додати до майбутніх котлет кисломолочний сир. Він добре "дружить" з м’ясом і птахом, завдяки чому страва виходить чудовою. На півкіло фаршу достатньо додати 250 г сиру. Далі додавайте решту інгредієнтів за рецептом, крім хліба — сир його відмінно замінить.

Рекомендуємо також приготувати незвичайні котлети за старовинним рецептом "Телеграфа". Спробуйте — і вам обов’язково сподобається.