Два простих предмети допоможуть швидко нарізати цибулю для салату
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Ви більше не плакатимете
Кожен кулінар стикається з проблемою нарізки великої кількості овочів. Особливо неприємний процес подрібнення цибулі – він найчастіший гість найрізноманітніших страв, але саме з ним хочеться розправитися якнайшвидше.
Разом із Ukr.Media розповідаємо, як можна прискорити цей процес. Вам потрібно буде замінити ніж двома несподіваними кухонними приладами.
Як швидко нарізати цибулю для салату
Винахідливі кулінари для цієї малоприємної процедури використовують вилку та овочечистку! Так-так, ви все правильно прочитали: ми будемо використовувати овочечистку для нарізування овочів.
Для початку очистьте цибулю від лушпиння і наколи його на вилку — так цибулина не ковзатиме, а ви не поріжете пальці. Притисніть овоч до обробної дошки і наріжте цибулю тонкими кільцями.
Завдяки такому способу ви отримаєте тонкі, практично прозорі слайси. Якщо вам потрібні товстіші кільця, досить просто сильніше натискати на овочечистку під час шаткування. Якщо ж ви заздалегідь розріжете цибулину навпіл, то у вас вийдуть тонкі смужки. Для економії часу цибулю можна нарізати таким чином прямо в страву, що готується.
Раніше "Телеграф" розповідав, як позбудеться гіркоти в цибулі. Виявляється, це просто.