Навіщо класти масло в солону воду: про цей лайфхак знають одиниці
- Автор
- Дата публікації
- Автор
![Молочний продукт буде довго залишатися свіжим](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/03/2c9abc90-cd672320a55d2060e55df039a4db403e.jpg?v=8491_1)
Чудовий спосіб зберігання масла
Ми розповідали, навіщо лити горілку в маринад для риби. Тепер ділимось порадами зі зберігання вершкового масла.
Якщо хочеться намастити його на хліб, а продукт лежить в холодильнику або ви щойно його звідти дістали — з нанесенням тоненького шматочка виникнуть складнощі. Про гарний спосіб зберігання масла за кімнатної температури розповіли на "ТСН".
Чи обов’язково зберігати масло в холодильнику
Цей продукт має низький вміст білків і вуглеводів. Саме тому він не зіпсується без холодильника так швидко, як інші молочні продукти.
Без холодильника у звичайній масляничці масло можна зберігати до 7 днів. Після цього терміну воно буде гірчити і потроху псуватися. Однак є один цікавий метод, який дозволить йому бути свіжим до місяця. Його придумали ще у XIX столітті у Франції, і можна застосовувати і зараз.
Якщо занурити вершкове масло у підсолену воду, воно буде зберігатись довше. Річ у тім, що так продукт менше контактуватиме з киснем і не окислюватиметься.
Не забувайте міняти воду регулярно -і масло буде смачним та свіжим близько місяця. Також ми ділились хитрим трюком, який допоможе зробити оселедець смачнішим.