путін у "привітанні ДНР" знову дав волю фантазії

Читать на русском
Автор
3819
путін видав нову порцію абсурду
путін видав нову порцію абсурду. Фото bbc.com

Чудасії російської верхівки продовжують дивувати

Кривавий диктатор володимир путін, який очолює росію, написав вітальний лист з восьмою річницею референдуму в окупованих регіонах Донецької області.

Текст листа було викладено на сайті російського президента. У ньому крім традиційних пишномовних слів про спільну боротьбу відзначено цікавий момент, де у восьмирічного псевдоутворення знайшли "вікові традиції".

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

Лист адресований керівнику бойовиків, так званому "главі ДНР" Денису Пушиліну. У ньому путін заявив про вікові культурні та духовні традиції та дружбу з братньою росією. Наратив про "братство" росія постійно використовувала у своїй пропаганді, і, що дивно, в нього багато хто з росіян вірив на момент вторгнення, так і не зрозумівши, що всі роки після розвалу СРСР, включаючи останні вісім років, Україна продовжувала розвиватися.

Що ж до путіна, його слова вже багато разів переходили грань фантастики, зокрема й у спотворенні історичних фактів. За кілька днів до вторгнення він розповідав про уявне створення України Леніним, а нещодавно, 9 травня, заявив, що росія напавши на Україну, давала відсіч і приплів давньоруських князів та Суворова до Донбасу.

Як раніше писав "Телеграф", навіть віддані прихильники путіна починають прозрівати — олександр лукашенко випадково передбачив перемогу України у війні. Нагадаємо, що тим часом у країні відбувається розгортання військ та нібито "навчання".