Підійде для відпочинку? Якою буде погода у Буковелі на Новий рік

Читать на русском
Автор
Курорт Буковель
Курорт Буковель. Фото Телеграф

Багато українців планують зустріти Новий рік на популярному курорті

На Новий рік на популярному українському курорті Буковель в Івано-Франківській області буде невеликий мороз. Також очікуються незначні опади у вигляді снігу.

Як повідомляє сайт Sinoptik, у неділю, 31 грудня, буде хмарно. Ввечері очікується невеликий сніг. Температура повітря вночі становитиме 0 °C, а вдень стовпчик термометра підніметься до +3 °C. Також очікується південно-західний вітер зі швидкістю 2 м/с.

В понеділок, 1 січня, буде дещо прохолодніше. Температура повітря триматиметься на позначці -1 °C. Крім того, протягом дня буде хмарно та очікується невеликий сніг. Вітер буде західний та південно-західний зі швидкістю 2,6 м/с.

Своєю чергою Meteo.ua дає дещо інший прогноз на ці дні. Так, у неділю, 31 грудня, буде хмарно, можливі опади у вигляді мокрого снігу. Температура повітря буде коливатись від 0 °C вранці до -5 °C вдень. Очікується західний вітер зі швидкістю до 6 м/с.

В понеділок, 1 січня, прогнозується мінлива хмарність та невеликий сніг. Температура повітря вранці очікується на рівні -7 °C. Проте вдень вона становитиме -3 °C. Вітер буде південно-західний зі швидкістю до 5 м/с.

Раніше "Телеграф" писав про те, якою буде погода на Новий рік у 5 найбільших містах України.