Не варто витрачати гроші вже зараз: тренди, які втратять актуальність у 2022-му (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 січня 2022, 07:51

Купувати небажано, але носити поки що можна

Об’ємні речі, які так довго займали лідируючі позиції, втрачають актуальність. Про це говорить стиліст Тетяна Базлова, яка раніше розповіла про актуальні спідниці у 2022 році.

За словами експерта, зараз модні тенденції будуть спрямовані на облягаючі речі, а тотальний оверсайз залишиться лише в якості виробів до образу.

Нижче представлений не список антитрендів, але тих речей, які поступово йдуть у минуле — вкладатися в їхню покупку вже не варто, але носити можна цілком сміливо.

Тренди, які підуть у 2022 році

  • Тотал лук в стилі оверсайз

Новий тренд на "нульові" та облягання силуету вносить свої корективи. Більш актуальним буде мікс оверсайз виробів з облягаючими та напівприлеглими речами.

  • Мікросумки

Є одна ознака, за якою легко відрізнити тренд, який швидко вийде з моди — він яскравий, несподіваний, дивовижний. Тренд на мікросумки нас покидає.

  • Квадратний мис

Він справді повільно сходить нанівець. Поки що носимо сміливо, але від покупки нової пари взуття із квадратним мисом Тетяна Базлова рекомендує утриматися. Виняток – взуття на підборах на високій пірамідній платформі.

  • Бермуди

Йдеться саме про штани-бермуди. До сучасної бази можна віднести лише бермуди-шорти.

  • Тотальний спорт

Образи зі спортивними костюмами та кросівками у міському форматі — все. Після довгого періоду віддалених робіт та ізоляцій нам хочеться свята, елегантності та лоску. Тому на подіумах ми зараз бачимо більше блиску та менше спортивної теми.

Зазначимо, що мода циклічна, і деякі тренди останніх кількох років вже почали втрачати свою актуальність. Така ситуація складається з будь-якими сезонними речами — як зимовими, так і літніми.