Срібний хром, нефрит і не тільки: топ-8 ідей манікюру, які будуть у тренді до кінця року (фото)

Читати російською
Автор

Експерти поділилися рекомендаціями для натхнення на манікюр до нового року

Текстури та оздоблення визначають дизайн нігтів цього року. Але коли справа доходить до вибору кольору, є варіанти як для мінімалістів, так і для максималістів.

Нейл-майстри та експерти з манікюру Ян Ті, Ешлі Бамбер та Роуз Такер назвали найкращі кольори, які залишаться у тренді до кінця 2023 року. Вісім найкращих ідей для манікюру опублікував портал Who What Wear.

Який манікюр у моді у 2023 році

  • Сріблястий хром

Хромове покриття стало однією з найвизначніших тенденцій ще минулого року, але й досі не втрачає своєї актуальності. Срібло і металік створюють футуристичний образ і грають на темі метавсесвіту, який зараз дуже популярний.

Фото: instagram.com/himichelleli
  • Шоколадно-коричневий

Коричневий, можливо, найчастіше асоціюється з осінніми колірними тенденціями. Дуже популярні золотаво-коричневі та м’які пісочні тони, але ми вже бачимо великий інтерес до насичених глибоких відтінків шоколаду. Майстри рекомендують поекспериментувати з глянсовим та матовим покриттям, а також зі змішуванням з іншими нейтральними відтінками.

Фото: instagram.com/paragonnails
  • Цифрова лаванда (Digital Lavender)

Прохолодний бузковий пастельний відтінок добре поєднується з цифровими текстурами, які ми бачимо в нейл-арті: мерехтіння, що міняє колір і світлі відтінки, що переливаються. Лаванда користується популярністю, тому що з нею легко створити сучасний контраст із багатьма іншими яскравими кольорами. Відтінок сам по собі ніжний, але у поєднанні з яскраво-зеленим, темно-сливовим чи срібним він стає дуже привабливим.

instagram.com/browngirlhands
  • Кислий жовто-зелений

Майстри отримують багато запитів на контрастні кольори та нестандартні відтінки. Вони добре працюють зі справді "потойбічними" тактильними текстурами, з якими люди починають експериментувати.

Фото: instagram.com/imarninails
  • Вівсяне молоко

Традиційно білі нігті можуть виглядати суворо і неприємно, але кремові кольори з легким жовтуватим відтінком набагато вишуканіші та підходять широкому спектру відтінків шкіри. Off-white – це витонченіша версія типового білого манікюру.

Цей лак чистий, свіжий і безперечно підходить естетиці "чистої дівчини", якої всі зараз захоплюються. Він також має гарний вигляд на нігтях будь-якої довжини, форми та тону шкіри.

Фото: instagram.com/bambinailss
  • Яскравий синій

Людям він подобається як акцент на тілесному тлі. "Французький" кінчик нігтя, ефект омбре (плавний перехід з одного кольору до іншого) або ніжні зірки — найпопулярніші запити. Стилізовані таким чином, ці витончені дизайни нігтів дають більш вишуканий спосіб носити такий яскравий і сміливий колір.

Фото: instagram.com/imarninails
  • Апельсинові цукати

У 2023 році популярний м’який та теплий помаранчевий, заснований на природних відтінках, таких як імбир та бурштин. Такі помаранчеві відтінки можуть бути використані як спосіб вдихнути життя в дизайн з темними верхніми покриттями. Помаранчевий також напрочуд універсальний у поєднанні з іншими відтінками (особливо рожевим та коричневим).

Фото: instagram.com/nailartbyqueenie
  • Нефритовий зелений

Пастельні тони традиційно (і це не дивно) є популярним вибором для весни, але цей відтінок є популярним і зараз. Багато людей схиляються до більш стриманих, мінімалістських дизайнів та кольорів, і нефрит ідеально підходить під ці вимоги, не жертвуючи кольором.

Фото: instagram.com/rosetuckersouthport

Раніше ми розповідали, який манікюр у моді буде у вересні. Це час відмовитися від осінньої класики та стриманих тонів – ви обов’язково маєте спробувати ці топ-5 найкрутіших дизайнів.