Перевершить тата у скандалах? Син жириновського побив поліцейського

Читать на русском
Автор
1608
Син і батько
Син і батько. Фото Колаж "Телеграфу"

Позашлюбний син Жириновського характером весь у батька

Позашлюбний син володимира жириновського побив поліцейського у ресторані у центрі Москви. Олег Ейдельштейн, якого раніше побив в аеропорту син екс-лідера Північної Осетії, святкував День закоханих, коли стався конфлікт. Нині його підозрюють у хуліганстві й арештували на 15 діб.

Про випадок пишуть пропагандистські ЗМІ. За їхньою інформацією, конфлікт стався пізно ввечері у ресторані "Ткемалі" на Луб'янці. Поліція приїхала на місце пригоди, де побачила нащадка одіозного політика, який не збирався вгамовуватися. Він почав ображати поліцейських і у підсумку сильно вдарив патрульного Жукова у груди. Тому довелося звертатися до лікарів.

Як уточнює видання Mash, 36-річний Олег Ейдельштейн святкував День усіх закоханих в ресторані вельми нестримано. Він голосно кричав і лаявся, а коли йому зробили зауваження, почав проявляти агресію до відвідувачів закладу.

Правоохоронці доправили його до відділку. Пізніше суд арештував сина жириновського на 15 діб за дрібне хуліганство.

Зауважимо, що Олег Ейдельштейн-Газдаров – є позашлюбним сином покійного лідера російської партії ЛДРП володимира жириновського. Мати хулігана — уродженка Північної Осетії Жанна Газдарова. Олег, як і батько, вирішив будувати політичну кар’єру. Був у складі північноосетинського відділення батькової партії ЛДРП. Балотувався до північноосетинського парламенту. Тоді жириновський публічно оголосив, що в партійних лавах перебуває його син.

Нагадаємо, що бійка між синами жириновського та колишнього лідера Північної Осетії сталася через образи. Зауважимо, що про смерть батька Ейдельштейна володимира жириновського стало відомо 25 березня.