У росії хочуть створити штучний інтелект "жириновський" - для нього вигадали завдання

Читать на русском
Автор
володимир жириновський
володимир жириновський. Фото twitter.com/izvestia_ru

Нейросеть допоможе змоделювати позицію, яку займав би жириновський

На тлі успіхів (можливо, навіть завеликих) західних компаній у галузі штучного інтелекту в росії підготували свою відповідь ChatGPT — "політичний алгоритм Жириновський".

Про це з трибуни Держдуми заявив депутат леонід слуцький і повідомив про плани створення нейромережі, яка допоможе змоделювати позицію, яку б займав скандальний російський політик володимир жириновський, якби не помер на самсінькому початку повномасштабної війни.

"Новітня сучасна нейромережа, яка зуміє змоделювати на основі аналізу, сьогоднішньої ситуації, ту позицію, яку зайняв би "геніальний" політик (так він назвав жириновського — Ред .), великий син сьогоднішньої росії щодо тієї чи іншої проблеми. У сфері зовнішньої політики росії, так і всередині країни. Впевнений, що цей проект буде успішним", — сподівається слуцький.

У мережі, звісно ж, не змогли пройти повз такий "перл" і підняли на глум, ще не створений штучний інтелект за мотивами висловлювань жириновського.

Нагадаємо, що затятий ненависник України — володимир жириновський помер у віці 75 років. Лідер ЛДПР потрапив до лікарні 9 лютого 2022 року. Його госпіталізували на тлі ускладнень, спричинених коронавірусом, від якого політик прищеплювався вісім разів. Після госпіталізації з’явилася інформація, що Жириновському стає гірше — він не впізнавав своїх соратників, рідних та медичний персонал. Хоча у партії цю інформацію ніхто не підтвердив.