путін на параді злякався хлопка (відео)

Читать на русском
Автор
13978
владимир путін злякався невідомого хлопка
владимир путін злякався невідомого хлопка. Фото Відкриті джерела

Відповідний момент було знято на відео

Напередодні 9 травня обстановка в росії нагніталася з небувалою швидкістю, у зв’язку з чим у низці міст навіть вирішили скасувати паради. Однак у москві парад все ж таки відбувся і на ньому навіть особисто був присутній російський диктатор володимир путін. Хоча цей захід пройшов без будь-яких подій, дещо все ж таки змогло налякати путіна.

У момент, коли російський президент після виступу йшов із гостями, які приїхали відвідати парад, осторонь пролунав хлопок. Цей звук змусив диктатора зупинитись і озирнутися. Відповідне відео було опубліковано у соціальних мережах.

Невідомий звук, що пролунав у ході не найбезпечнішого заходу цього дня, спантеличив також і колег російського голови. Мабуть, нічні атаки по кремлю, а також ряд "бавовни" напередодні 9 травня, змогли додати путіну почуття тривожності та відчуття, що будь-якої миті йому може прилетіти "сюрприз".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що володимир путін виступив у ході урочистого заходу в москві на 9 травня. У своїй промові він привітав росіян, не забув згадати, що у всіх бідах винен Захід, а також заявив, що проти росії нібито була розв’язана війна, але країна зуміє захистити себе та ще й жителів Донбасу.