Вижив після замаху, тепер поїде воювати: пропагандист прилєпін отримав "підвищення"

Читать на русском
Автор
1227
Письменник захар прилєпін
Письменник захар прилєпін. Фото Відкриті джерела

Наразі пропагандист все ще проходить реабілітацію

Колишній депутат державної думи федеральних зборів росії і письменник захар прилєпін, на якого в травні вчинили замах, призначений замкомандира нового полку у складі Росгвардії. Йому видадуть важке озброєння та відправлять воювати до України.

Про це повідомив сам прилєпін у своєму Telegram-каналі. За інформацією російського видання Daily Storm, указ про створення цього та інших нових полків Росгвардії особливого призначення вже підписано володимиром путіним.

За словами прилєпіна, новий підрозділ буде створено з бійців терористичної організації "Оплот". Також до керівництва нового полку увійде чинний командир "Оплота" полковник сергій завдовєєв. Нагадаємо, що "Оплот" був створений колишнім "главою днр" олександром захарченком, якого вбили у 2018 році.

Відомо, що новому полку виділять окрему базу, яка базуватиметься у Донецьку, та оснастять його танками, артилерією та іншою важкою технікою. Російський письменник захар прилєпін приступить до виконання обов’язків відразу після того, як пройде реабілітацію після замаху, вчиненого на нього в травні. Нагадаємо, що 6 травня 2023 року автомобіль прилепіна вибухнув поблизу Нижнього Новгорода. Загинув бойовик Олександр Шубін "Злий", а сам пропагандист отримав поранення і гелікоптером був доставлений до лікарні.

Раніше "Телеграф" розповідав про втрати росіян на фронті за липень. Окупанти за минулий місяць змогли побити власний рекорд.