Арестовича в росії оголосили в розшук: подробиці

Читать на русском
Автор
1018
Олексій Арестович
Олексій Арестович. Фото https://t.me/O_Arestovich_official

До Арестовича є претензії не лише всередині України, а й у росії

Екс-радника офісу президента України Олексія Арестовича у росії оголосили у розшук. Раніше на нього подали заяву до Служби безпеки України, щоб там перевірили, чи не несуть його висловлювання ознак виправдання російської збройної агресії проти України.

Про це повідомляють росЗМІ. Його ім’я внесено в основу розшуку МВС росії, але за якою саме статтею не уточнюється.

Відомо, що раніше Арестович був включений до російського реєстру екстремістів та терористів. Крім того, на окупованих територіях Донецької області та в Білорусі на нього відкрили кримінальні справи за "заклики до екстремізму".

Слід зазначити, що Арестович знову став предметом обговорення й в Україні. На одному зі своїх закритих платних семінарів він дуже неоднозначно висловився про жінок. У його словах багато хто побачив мізогінію та небезпечні для суспільства заклики до насильства. Арестович сказав, що якщо жінка суперечить чоловікові, то в ній "живе відьма", вона "служить сатані та каструє чоловіка". Мовляв, тому жінку треба спалювати, щоб "зберегти в ній Богородицю".

Як повідомляв "Телеграф", Арестович робить все, що може бути в центрі уваги — нещодавно він поділився історією, що він особисто знімав захоплення Краматорська у 2014 році. Мало того, за його словами, він закликав українських генералів та спецназівців звільнити Краматорськ, але його не послухали.

Нагадаємо, "Телеграф" зібрав найепічніші "зашквари", які раніше траплялися з Арестовичем. Серед них — бойові виходи, виборці-дол**би і не тільки.