Лукашенко розповів, якої національності Бог

Читать на русском
Автор
777
Лукашенко впевнений, що йому допомагає Бог
Лукашенко впевнений, що йому допомагає Бог. Фото selcdn.ru

На думку Лукашенка, саме Бог допоміг йому стати президентом Білорусі.

Невизнаний світовою спільнотою глава Білорусі Олександр Лукашенко після випаду проти України відзначився новою заявою — цього разу на тему релігії, назвавши Бога білорусом за національністю.

Про це Лукашенко заявив в інтерв’ю російському пропагандисту Володимиру Соловйову.

За його словами, Бог є білорусом за національністю. Більше того, сьогодні Господь активно підтримує владу Республіки Білорусь та його, зокрема.

"Та й не тільки сьогодні. Він же мене в середині 90-х кинув на цю сковорідку, ось ще при нагоді допомагає", — запевнив Олександр Лукашенко.

Нагадаємо, що це далеко не перша одіозна заява Олександра Лукашенка за останній час. Зокрема, він нахамив президенту України Володимиру Зеленському, засумнівавшись у його розумових здібностях. Потім оцінив шанси на вступ України до "нового СРСР", назвавши термін у 15 років. Також встиг знайти "український слід" у минулорічних протестах у Білорусі.

До речі, в Україні Лукашенка знайшли чимось відповісти та запросили його разом з Путіним до пекла.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що подібною заявою відзначився і лідер "Комуністичної партії" Росії 77-річний Геннадій Зюганов — він назвав Ісуса Христа першим комуністом планети, а його проповіді — моральним кодексом "будівельників комунізму".