путіна публічно принизили на саміті ШОС (відео)

Читать на русском
Автор
9841
Садир Жапаров та володимир путін
Садир Жапаров та володимир путін. Фото kremlin.ru

Часи, коли путіна чекали світові лідери пройшли

У четвер, 15 вересня, президент рф володимир путін, якого вже почали критикувати відкрито в росії, провів кілька зустрічей у Самарканді (Узбекистан).

Про це повідомляє офіційний сайт президента росії. Під час однієї із зустрічей главу кремля публічно принизили. Президент Киргизької Республіки Садир Жапаров змусив кривавого диктатора чекати.

В Узбекистані на полях саміту ШОС (Шанхайська організація співробітництва), засідання якого заплановані на 16 вересня, путін на самоті чекав на президента Киргизії. У мережі назвали це публічним приниженням.

"Приїхав путін у Самарканд, і нікому там він не потрібен. Це помітно. Нещодавно він так само чекав на Ердогана, а той не поспішав на зустріч. Тоді всі списали на випадковість. Добре, а з киргизьким колегою що – теж ненароком вийшло?" — висміяв ситуацію в telegram нардеп Олексій Гончаренко.

Нагадаємо, подібне приниження президента росії відбулося влітку в Ірані, де президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган двічі "поставив путіна на місце". До слова, Ердоган хоче організувати зустріч президента України Володимира Зеленського з путіним.

Нагадаємо, 9 вересня путін провів засідання Ради безпеки рф, на якому говорили про Україну.