У Жириновського нове ускладнення коронавірусу: може знадобитися переливання крові

Читать на русском
Автор
Політику, який ненавидить Україну, скоро виповниться 76 років
Політику, який ненавидить Україну, скоро виповниться 76 років. Фото росЗМІ

Медики нібито змушені перевертати лідера ЛДПР двічі на день, щоб у нього не було пролежнів

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський, який раніше анонсував вторгнення Росії в Україну на 22 лютого 2022 року, зробив новий тест на коронавірус, результат якого негативний. Проте росЗМІ пишуть, що у політика діагностували нові ускладнення.

За інформацією Telegram-каналу Mash, стан Жириновського, як і раніше, тяжкий: у нього вражено 50-75% легень. Крім того, у Жириновського виявили нові ускладнення, серед яких двосторонній отит і анемія.

"У Володимира Вольфовича також анемія середнього ступеня. Лікарі намагаються підняти рівень заліза препаратами, але, можливо, буде потрібно переливання крові", — повідомляє портал.

Також йдеться про те, що лікарі нібито перевертають лідера ЛДПР двічі на день – Жириновський лежить на протипролежневому матраці.

Нагадаємо, що одіозний лідер ЛДПР Володимир Жириновський потрапив до лікарні 9 лютого. Його госпіталізували на тлі ускладнень, викликаних коронавірусом, від якого політик щеплювався вісім разів.

Після госпіталізації з’явилася інформація, що Жириновському стає гірше — він не впізнавав своїх соратників, рідних, а також медичний персонал. Хоча у партії цю інформацію ніхто не підтвердив.

У цей час російський політолог Валерій Соловей озвучив версію, що Жириновський насправді не хворий на коронавірус, а до лікарні політик потрапив через отруєння, в якому підозрюють одного з його коханців.

Також зазначимо, що лідер ЛДПР є затятим противником України. Жириновський висловлював думку, що Росія має допомогти бойовикам "через 5 хвилин після початку обстрілу… завдати такого удару по всіх збройних силах України, щоб там більше нічого не залишилося". Він також заявляв, що саме Україна, а не РФ, стягнула війська до кордонів.