"Не уявляю, як ти все витримуєш": кохана Кулеби романтично привітала його з днем народження

Читать на русском
Автор
2775
Світлана Павелецька та Дмитро Кулеба перебувають у стосунках
Світлана Павелецька та Дмитро Кулеба перебувають у стосунках. Фото Facebook

Кохана міністра закордонних справ написала йому зворушливе послання

Очільник МЗС України Дмитро Кулеба 19 квітня святкує свій день народження – йому виповнюється 42 роки. Кохана українського дипломата Світлана Павелецька, з якою в нього роман із 2021 року, зворушливо привітала його зі святом.

На своїй сторінці у Facebook вона написала пост зі словами подяки своєму мужчині, проте пізніше видалила його. Світлана зізналася, що зустріч із Дмитром Кулебою змінила її життя.

Про роман співвласниці книжкового видавництва "Книголав" Світлани Павелецької та голови Міністерства закордонних справ Дмитра Кулеби стало відомо наприкінці грудня 2021 року. На той момент глава МЗС ще був одружений та виховував двох дітей. Прямих доказів їхнього роману нема, проте про це неодноразово писали в мережі, публікуючи фото та відео їхніх зустрічей, зокрема у Telegram-каналі Harley Quinn.

Кохана Кулеби зауважила, що він неймовірна людина і пообіцяла зробити все можливе, щоб ощасливити свого партнера. Також Павелецька заявила, що зустріч із міністром змінила її та її життя.

"В тебе сьогодні свято, а насправді — в мене, бо ти людина, яка змінила моє життя, змінила мене та довела, що таке щастя можливе не тільки в книжках. Я бажаю тобі завжди вірити в себе, принаймні на половину так сильно, як я в тебе. Я знаю, що ти неймовірний, не уявляю як ти все витримуєш, але впевнена — ти зможеш все, вже зміг, і головне, ти будеш щасливим, це головне завдання я давно прийняла до виконання. Люблю шалено", — написала вона, опублікувавши фото ніг двох закоханих.

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомий український бізнесмен і друг одіозного олігарха Ігоря Коломойського Геннадій Боголюбов закрутив роман із високопоставленою чиновницею із Міністерства закордонних справ.