Скандал із сексом на зупинці у Львові: штраф для хлопця вражає уяву

Читать на русском
Автор
7715
Пристрасть накрила пару на зупинці тролейбусу 25 лютого
Пристрасть накрила пару на зупинці тролейбусу 25 лютого. Фото Pixabay

Раніше хлопець не з’явився на засідання суду і відповідальність понесла лише його подруга, що обурило тоді українців

У лютому у Львові пара вирішила зайнятися сексом на тролейбусній зупинці — хлопець отримав за це "величезний" штраф у розмірі 51 гривні, проте він має заплатити ще й 537 гривень судового збору. Його партнерка "відбулася" ще легше — усним попередженням.

Про це свідчить ухвала Франківського районного суду Львова.

Хлопець, який виявився неповнолітнім, на засідання суду не прийшов, проте його оштрафували.

"Будучи оголеним нижче пояса, вступив у контакт (статеві зносини) з громадянкою, чим порушив громадський порядок, що стало проявом безсоромності та грубої непристойності", — йдеться в ухвалі суду. Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня її винесення.

Інцидент стався 25 лютого на зупинці тролейбуса на вул. Кульпарківська, 123. У розпал "кохання" пару "застукала" поліція. Патрульні надали суду відеодокази з місця події.

Раніше за це судили дівчину, хлопець тоді теж не з’явився на засідання та не отримав покарання. 18-річна львів’янка свою провину визнала та отримала усне попередження за хуліганство. Тоді це викликало суспільний резонанс — українці обурилися, що хлопець уникнув покарання. Як видно з подальшого, ні, але штраф символічний.

Раніше "Телеграф" розповідав про нашумілу історію, коли чоловік відсудив половину вартості грудей дружини під час розлучення. Проте все виявилося не так просто.