У "Кварталі" розкрили плани Зеленського щодо другого терміну (відео)

Читать на русском
Автор
3304
Вечірній квартал Новина оновлена 18 грудня 2021, 07:31
Вечірній квартал. Фото Телеграф

Під час концерту коміки озвучили кілька жартів, які неоднозначно говорять про плани президента щодо другого терміну

Чинний глава української держави Володимир Зеленський, який неодноразово запевняв, що балотуватися на другий термін не планує, останнім часом все частіше заявляє про можливі зміни у своєму "остаточному" рішенні. Про це свідчать і жарти його друзів із "Кварталу 95".

У четвер, 16 грудня, президент України разом із дружиною та головою Офісу президента Андрієм Єрмаком був помічений під час відвідування новорічного концерту "кварталівців", який проходив у приміщенні палацу "Україна" у Києві. Відеозапис виступу оперативно "злив" у мережу хтось із глядачів.

Судячи з відео, жарти про Зеленського та його оточення були досить м’якими. Під час більшості з них глава держави схвально кивав і навіть розчулювався.

"Кварталівці" жартували про зв’язки Єрмака з Росією та про протести проти президента:

"Давно я такої кількості людей без плакатів не бачив", – сказав із хрипом у голосі актор Юрій Великий, пародуючи Зеленського.

Олена Кравець нагадала про "заслуженого артиста України", званням якого глава держави нагородив співака Монатика.

"Значить, Монатику ти залуженого дав, а нам ні?!", - пожартувала кума президента.

Також під час концерту коміки зазначили, що було б круто зняти серіал як простий президент став артистом, на що Зеленський кілька разів схвально кивнув і посміхнувся.

Пізніше Юрій Великий, який грав роль Зеленського на сцені, розмірковував, чи варто зняти серіал після своєї каденції: "А що якщо після президентства, років за сім, зняти серіал, як простий президент стає великим артистом у простому гумористичному шоу та рятує його від краху?"

Поки що незрозуміло, чому "кварталівці" говорили про відстрочку в сім років і чи це справді може свідчити про плани чинного президента балотуватися вдруге.

Відео з новорічного випуску "Кварталу 95"

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, як Дмитро Гордон висловився з приводу жартів "95 кварталу", які, на його думку, є "лайтовими" під час президентства Зеленського. Журналіст переконаний, що нинішня влада займається знищенням свободи слова у країні.

А ось шоумен і продюсер Ігор Кондратюк оцінив плани президента на другий термін і зазначив, що це правління може обернутися для України "найсумнішими" наслідками, які тільки можна уявити.