Данілов "передав привіт" Шуфричу та ОПЗЖ: наступного разу знищимо на місці

Читать на русском
Автор
2036
Шуфрича передали до СБУ
Шуфрича передали до СБУ

Секретар Ради безпеки пригрозив тим, що під час війни зрадників дозволено вбивати

Секретар РНБО Олексій Данілов звернувся до членів партії "Опозиційна платформа — За життя" після того, як було спіймано одного зі скандальних депутатів з ОПЗЖ Нестора Шуфрича, який "зливав" дані про місцезнаходження позицій українських військових.

У п’ятницю, 4 березня, стало відомо про те, що Шуфрича передали до СБУ. Новина про затримання Народного депутата за шпигунство дуже розлютила Данілова у прямому ефірі українського телебачення.

"Якщо ви ще будете шлятися по нашим блокпостам, вас там будуть просто вбивати. Краще сидіть вдома і чекайте на краще. Тому що, коли ви суєтеся на наші блокпости, починаєте їх фотографувати, а потім передавати ворогові — ви будете знищені на місці", — заявив Данілов, назвавши членів ОПЗЖ "колаборантами".

Нагадаємо, що 18 лютого Шуфрича побили у прямому ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера". Головний редактор інтернет-видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов не дотримав емоцій та вдарив нардепа. Шуфрич та Бутусов стали героями кумедної карикатури після бійки на шоу.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у п’ятницю, 4 березня, на дев’ятий день повномасштабного вторгнення Росії в Україну стало відомо, що загарбники застосовують заборонене озброєння в Україні — російські війська обстріляли місто Покровськ касетними реактивними снарядами.