З Горіховим Спасом 2023! Красиві привітання у листівках та картинках

Читать на русском
Автор
5587
Горіховий Спас відзначається щороку 29 серпня
Горіховий Спас відзначається щороку 29 серпня. Фото Freepik

Привітання з Горіховим Спасом наші читачі можуть легко надіслати рідним у мережі

Горіховий Спас, також відомий як Хлібний Спас, традиційно відзначається наприкінці літа – 29 серпня. Ми підготували для вас найкращі привітання з Горіховим Спасом 2023 у листівках та картинках.

Цього року це народне свято приходиться на вівторок. Горіховий Спас слідує за святом Успіння Пресвятої Богородиці і є третім серед останніх Спасів після Медового (14 серпня) і Яблучного (19 серпня) Спасів. Згідно з церковним календарем, це свято пов’язане з перенесенням нерукотворного образу Спасителя з Едеси до Константинополя, подія, що сталася у 944 році.

З Горіховим Спасом 29 серпня заведено вітати своїх близьких. Якщо ви хочете підійняти настрій рідним в це свято, наші побажання на Горіховий Спас у формі вітальних листівок можуть вам у цьому допомогти. Для цієї мети "Телеграф" підготував привітання з Горіховим та Хлібним Спасом 2023, які ви можете надіслати своїм близьким людям у соціальних мережах чи месенджерах.

Привітання зі Спасом Горіховим 2023

листівка зі святом, християни, з горіховим спасом
листівка з горіховим спасом
листівка вітаю з горіховим спасом
листівка з третім спасом
листівка з горіховим спасом 2023
листівка вітаю з хлібним спасом
листівка вітаю з хлібним спасом 2023

Раніше "Телеграф" розповідав, що Горіховому Спасу передує Медовий Спас, який відзначається 14 серпня. Другим іде Яблучний Спас, він же Преображення Господнє.