Незвичайний рецепт салату з крабовими паличками до Нового року: такого ви ще не куштували

Читати російською
Автор

Приготування страви не забере багато часу, але смак точно запам’ятається

Салат із крабовими паличками на новорічному столі вже встиг стати класикою, як і традиційний "Олів’є". Дуже просте в приготуванні блюдо хочеться трохи урізноманітнити і додати йому особливий смак. Раніше ми писали, як незвичайно подати крабовий салат або приготувати просту закуску з крабовими паличками. А тепер розповімо, як повністю змінити рецептуру та зробити страву святковою.

Рецептом незвичайного салату поділився портал "Лайфхакер".

Рецепт салату зі смаженими крабовими паличками, грибами, огірком та яйцями

Інгредієнти

  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 6–8 печериць;
  • 2 столові ложки олії;
  • 250 г крабових паличок;
  • 2 яйця;
  • 1 огірок;
  • кілька гілочок петрушки;
  • сіль на смак;
  • мелений чорний перець — на смак;
  • 1 столова ложка лимонного соку.

Приготування

  1. Моркву необхідно натерти на великій тертці. Цибулю нарізати дрібно, а гриби — кубиками.
  2. Розігріваємо сковороду і злегка обсмажуємо цибулю та моркву на олії. Коли цибуля почне золотитися, додайте печериці та готуйте ще кілька хвилин.
  3. Крабові палички необхідно порубати великими шматочками й відправити на сковороду. Смажити з іншими овочами протягом 3-4 хвилин. Вимкнути та остудити.
  4. Яйця зварити круто, остудити та очистити. Потім нарізати кубиками.
  5. Огірок нарізаємо дрібними часточками.
  6. Всі підготовлені інгредієнти викладаємо в миску і додаємо в салат рубану петрушку, сіль, лимонний сік перець і перемішуємо.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як за 12 хвилин приготувати курячу грудку на святковий стіл.