Мариновані огірки всього за 10 хвилин: рецепт, який заощадить ваш час

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 червня 2022, 12:45

Огірки за цим рецептом виходять дуже смачними та хрусткими.

Огірки — це один із найпопулярніших овочів, з яким можна робити "все що завгодно". Їх можна їсти як у свіжому вигляді, можна нарізати в салати, вони чудово підходять для консервації, а також їх можна смачно замаринувати. І саме про такий рецепт – далі.

"Телеграф" розповідає про максимально швидкий рецепт маринованих огірків, які готуються всього за 10 хвилин. Як приготувати хрусткі огірочки таким способом, пише belnovosti.

Мариновані огірки за 10 хвилин: рецепт

Інгредієнти:

  • 1 кг огірків;
  • пучок кропу;
  • 3-4 зубчики часнику;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 2 столові ложки 6%-ного оцту;
  • 3 столові ложки олії.

Спосіб приготування:

  1. Відріжте носики та попки з усіх огірків, розріжте навпіл і кожну з отриманих половинок розділіть ще на чотири частини.
  2. Наріжте кріп, дрібно порубайте часник і відправте все це в миску. Всипте сіль і цукор, додайте оцет і олію.
  3. Додайте до суміші огірки і ретельно все перемішайте, щоб маринад потрапив на кожен шматочок.
  4. Мариновані огірки можна їсти відразу ж, проте краще відправити їх ще на годину в холодильник, так вони будуть смачніші.

Раніше повідомлялося, як смачно і не нудно маринувати огірки: ми їх маринували і в кетчупі чілі, і засолювали в пакеті.

Також раніше Євген Клопотенко розповів, як можна обійтися взагалі без солі під час консервації овочів.