Невибагливий рецепт неймовірного салату з корейської моркви та кукурудзи за сім хвилин

Читати російською
Автор

Такий салат смакуватиме у будь-який день: і на свято, і на звичайну вечерю

Для приготування цієї страви все що треба – відварити яйця. Тож така ідея стане знахідкою під час відключення світла, адже ви можете заздалегідь відварити яйця, а вже згодом приготувати цей неперевершений салат. До речі, морква робить смачнішою будь-яку страву, наприклад зігріваючий суп із гострим перчиком чи салат з куркою.

Для цього рецепту використовують сир Чечіль, якій більш відомий під назвою — сир кіскою.

Автор кулінарного блогу "Готуйте та смакуйте" зазначає, що треба бути обачним із сіллю, адже сир кіска – вже досить солоний.

Складові:

  • Морква по-корейськи — 200 гр
  • Яйця — 2 шт
  • Сир кіскою — 150 гр
  • Кукурудза — 0,5 банки
  • Майонез

Приготування:

  1. Моркву по-корейський можна використовувати готову або приготувати самостійно.
  2. Аби приготувати самостійно — моркву треба натерти, додати сіль, цукор, перець, часник, приправу до корейської моркви, гарячу олію та трішки оцту. Перемішати, трохи прим'яти та залишити маринуватись мінімум 1 годину.
  3. До моркви додати порізані варені яйця, сир кіску та кукурудзу, наприкінці заправити майонезом.

Як приготувати безмайонезний салат із дієтичною яловичиною чи зробити чудові курячі крильця і неймовірно смачний соус до них — читайте на нашому сайті.