Навіщо при варінні пельменів кидати в каструлю масло: хитрість, що полегшує готовку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3458
Цей трюк вирішує одразу дві проблеми
Одна з найбільш ситних страв багатьох. Дуже несправедливо заявляти, що пельмені шкідливі, оскільки вони мають необхідні для організму ті ж самі вуглеводи, білки та жири. І щоб пельмені були не лише корисні, а й смачні, їх треба правильно варити.
Спростити варіння пельменів і надати їм вершковий смак може звичайне масло. Воно також вирішує одразу дві кулінарні проблеми під час приготування. Про це пише pixelinform.
Навіщо при варінні пельменів кидати в каструлю вершкове масло
- При варінні більше не утворюватиметься надокучлива пінка. Просто киньте шматочок вершкового масла у воду з пельменями — і рідина не буде сильно пінитись.
- При варінні пельмені більше не злипнуться. Ви зможете насолодитися акуратними та цілісними пельменями, а не неапетитною масою.
Раніше "Телеграф" писав, навіщо додавати оцет у тісто для пельменів. Також ми розповідали, що додати у фарш для пельменів, щоб вони завжди виходили з ніжним вершковим смаком.