Експрикордонниця Плантовська, яка зробила груди, "засвітилася" у польському лакшері-клубі (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 вересня 2024, 15:08

Пресофіцерка, яку звільнили зі скандалом із ДПС, перебуває у Варшаві

Колишня співробітниця пресслужби ДПСУ в Одесі Іванна Плантовська, яку наприкінці січня 2023 року звільнили через скандал із демонстрацією шикарного життя під час війни, тепер відкрито показує, як безтурботно живе закордоном. Наразі дівчина знаходиться у Варшаві.

Нещодавно Плантовська похвалилася відпочинком у лакшері-ресторані CANOE SHOW. У сторіс Інстаграму Іванна запостила кадри, як "запалює" під клубну музику.

На вечірній захід експрикордонниця поїхала у пікантному яскравому образі. Плантовська, яка зізналася про збільшення своїх грудей, одягла в клуб чорний боді, неонові штани та кофту салатового кольору у спортивному стилі.

Фото: instagram.com/ivankaa._________
Фото: instagram.com/ivankaa._________

Нагадаємо, що Іванна Плантовська неодноразово нагадує своїм підписникам у соцмережі, як їй вдалося схуднути. Раніше дівчина була пухленькою, а сама експресофіцерка ДПСУ називає себе "страшненькою" у юності.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Іванна Плантовська показала, який вигляд мала у 17 років. Нещодавно дівчина показала ще один спортивний образ, коли позувала у білому бюстгальтері, спідниці фірми Nike та масивних кросівках.