Експрикордонниця Плантовська у незвичайному ракурсі показала, як качає попу резинкою (фото)

Читать на русском
Автор
739
Іванна Плантовська показала кадри з фітнес-залу Новина оновлена 15 вересня 2024, 16:12
Іванна Плантовська показала кадри з фітнес-залу. Фото https://www.instagram.com/ivankaa._________/

Скандальна українка продовжує жити "на широку ногу"

Колишня пресофіцерка Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванна Плантовська, яку у 2023 році звільнили після скандалу, пов’язаного з її недопустимими фотографіями та демонстрацією розкішного способу життя під час війни, показала нові фото зі спорт-залу.

Дівчина, яка, ймовірно, продовжує перебувати в Польщі, де нещодавно відвідувала столичний лакшері-клуб, поділилася з підписниками у соцмережі Інстаграм кадрами з тренування.

На них Плантовська демонструє, як качає "п’яту точку" за допомогою фітнес-резинки та додаткового обтяжувача. Свої вправи Іванна зняла на камеру та показала вигляд ззаду. До речі, кадри вийшли доволі пікантними.

Іванна Плантовська
Фото: instagram.com/stories/ivankaa._________

Варто зазначити, що скандальна експрикордонниця любить показувати своє закордонне "багате" життя та ділитися досягненнями. У юності Плантовська була милою дівчиною без пластики та накачаних губ і навіть ділилася фото із собою 17-річною. Однак минулу себе Іванна називає "страшненькою".

Іванна Плантовська вправа
Фото: instagram.com/stories/ivankaa._________

Також дівчина часто змінює свої образи. Нещодавно колишня пресофіцерка ДПСУ Іванна Плантовська приміряла відвертий спортивний образ.