Працювала з Притулою і зізнавалася Києву в любові: що говорить про війну зірка Comedy Woman Катерина Варнава і куди вона зникла

Читати російською
Автор
Новина оновлена 05 жовтня 2024, 19:42

Знаменитості подобалося працювати в Україні, і вона хотіла повернутися

Багато зірок Російської Федерації брали участь в українських проєктах, наприклад, співачка Ірина Дубцова була суддею "Х-фактора", а телеведуча Катерина Варнава стала зіркою шоу "Хто зверху". Близько чотирьох років вона працювала в нашій країні, доки не потрапила до "чорного списку".

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз Катерина Варнава та як змінилася її зовнішність. Також ми довідалися, що зірка Comedy Woman говорить про війну в Україні.

Як Катерина Варнава потрапила на шоу в Україні

Російська знаменитість Катерина Варнава здобула велику популярність і славу завдяки гумористичному шоу Comedy Woman. Телеведуча була залучена у багатьох проєктах та знялася у кількох фільмах, у тому числі у комедії "8 перших побачень", де зіграла з Володимиром Зеленським.

У 2014 році Варнава приїхала в Україну, її запросили на кастинг шоу "Хто зверху", яке виходило на "Новому каналі". Телеведуча замінила там Ольгу Фреймут і працювала із Сергієм Притулою до 2017 року, доки не потрапила до "чорного списку" за те, що відвідувала тимчасово окупований Крим. СБУ заборонило телеведучій в’їзд до країни на 5 років.

Катерина Варнава була ведучою програмою "Хто зверху" /https://mediananny.com/

В інтерв’ю програмі "А поговорити?" на Youtube-каналі Катерина Варнава зізналася, що дуже засмутилася через те, що її не впускають в Україну. Вона зазначила, що не знала, що поїздка до Криму спричинить те, що її внесуть до "чорного списку". Тоді Варнава звинуватила у всьому політичну "систему".

Катерина Варнава працювала із Сергієм Притулою на "Новому каналі" /Скриншот

Російська телеведуча заявляла, що їй в Україні було комфортно працювати, її ніхто не ображав і не дорікав за російське громадянство, а Київ став для неї одним із найулюбленіших міст. Акторка навіть мріяла придбати квартиру у столиці.

Катерина Варнава у вишиванці у Києві /zverhu.novy.tv

Також Варнава у програмі зазначила, що як тільки її заборону на в’їзд знімуть, вона знову приїде до Києва. Втім, у березні 2022 року СБУ прибрала Варнаву із переліку осіб, яким заборонено в’їзд до нашої країни.

Де зараз Катерина Варнава і що говорить про війну

Після повернення з України телеведуча продовжила свою діяльність у Російській Федерації. Але в лютому 2022 року, коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, Катерина Варнава виступила проти війни.

Катерині Варнаві заборонили в’їзд до України на 5 років /files.pravda-nn

Повідомляється, що актриса відлетіла з Росії до Вірменії, де виступила з проєктом "Залягти на дно в Єревані". На своїй сторінці в Instagram вона написала, що не розуміє людей, які радіють російському вторгненню в Україну та засмучена подіями, що відбуваються в Росії на тлі війни.

Катерина Варнава виступила проти війни /https://www.instagram.com/kativarnava/

Також Катерина говорила про те, що єдиним її бажанням на всі свята, включаючи Новий Рік та Різдво, є лише те, щоб усе швидше закінчилося.

Катерина Варнава змінилася зовні /https://www.instagram.com/kativarnava/

Більше про свою позицію вона не висловлювалася, Росію агресором вона не визнала. Зараз Катерина гастролює Європою з виступами й цього року, як стало відомо, купила елітну нерухомість у Грузії. Телеведуча зазначила, що це місце, де вона проводитиме відпустку і куди втікатиме від міської суєти.

Катерина Варнава гастролює Європою /https://www.instagram.com/kativarnava/
Катерина Варнава /https://www.instagram.com/kativarnava/

Зірка Comedy Woman змінилася зовні. Катерина Варнава сильно схудла, через що зменшила собі груди, оскільки її тіло виглядало естетично негарно і їй було важко ходити. Її навіть звинувачували у пластичних операціях на обличчі, але Варнава це заперечувала, зазначивши, що обличчя кожної людини зміниться, якщо вона схудне на 20 кілограмів.

Катерину Варнаву часто критикують за фігуру /https://www.instagram.com/kativarnava/

"Телеграф" писав раніше, де зараз і що говорить про війну популярний у Росії співак Вітас. Раніше він мешкав в Одесі.