Усик виявився набагато легше Джошуа (відео)

Читать на русском
Автор
Джошуа — Усик Новина оновлена 11 жовтня 2023, 12:08
Джошуа — Усик. Фото instagram.com/matchroomboxing

Олександр Усик і Ентоні Джошуа зважились перед чемпіонським боєм.

У п’ятницю, 24 вересня, в Лондоні відбувся останній захід перед боєм Олександр Усик — Ентоні Джошуа — церемонія зважування.

Про це повідомляє промоутерська компанія Matchroom Boxing.

УСИК — ДЖОШУА — ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ БОЮ

Боксери-суперваговики лише формально проходять дану процедуру, адже обмежень по суті немає. В результаті вага українського претендента склала 100,2 кг, а британського чемпіона за версіями WBA, WBO, IBF і IBO — 108,9 кг. Після офіційної процедури боксери востаннє перед поєдинком подивилися один одному в очі. Спортсмени вели себе спокійно, і обійшлося без ексцесів.

Відзначимо, в минулому бою з Дереком Чісорою вага Усика становила 98,4 кг, а Джошуа перед боєм з Кубратом Пулєвим важив 108,8 кг.

Повне відео церемонії зважування:

Дуель поглядів:

Відзначимо, український боксер Владислав Сіренко в інтерв’ю "Телеграфу" заявив, що перемогу в бою Усик — Джошуа здобуде британець, хоча він буде вболівати за співвітчизника.

Бій Усик — Джошуа відбудеться 25 вересня в Лондоні на футбольній арені "Тоттенгем Готспур". В Україні шоу буде показано по системі PPV на сервісі megogo. На думку букмекерів, претендент не зможе відібрати пояси у чемпіона. Додамо, що в мережі розсекретили гонорари боксерів.