Яка краса: збірна України патріотично вийшла на поле у найважливішому матчі проти Шотландії

Читать на русском
Автор
2240
Збірна України Новина оновлена 01 червня 2022, 23:05
Збірна України. Фото ФК Шахтар

Збірна України влаштувала перфоманс у Шотландії

У середу, 1 червня, збірна України з футболу провела ключовий поєдинок відбору на ЧС-2022 із Шотландією де здобула перемогу.

Гравці команди України вийшли на поле, обернувшись у національні прапори. Таким чином, футболісти головної команди країни нагадали світові про війну в Україні, повномасштабна стадія якої триває вже 98 днів.

Нагадаємо, матч 1/2 фіналу кваліфікації на чемпіонат світу з футболу Шотландія — Україна пройшов у Глазго на стадіоні "Хемпден Парк".

"Жовто-сині" після перемоги змогли пробитися у фінал кваліфікації, де на суперника вже кілька місяців чекає Уельс. До речі, поєдинок України з валлійцями пройде 5 червня в Кардіффі на арені "Кардіфф Сіті". Переможець цього матчу вийде на чемпіонат світу з футболу. Вже відомі суперники переможця нашого шляху кваліфікації. Щасливчик потрапить до групи B з Англією, США та Іраном. ЧС-2022 з футболу пройде у Катарі з 21 листопада по 18 грудня.

Раніше повідомлялося, що гравець збірної України Олександр Зінченко розплакався на пресконференції, говорячи про війну в Україні.