Букмекери змінили свій прогноз на матч Вельс - Україна

Читать на русском
Автор
2395
Збірна України
Збірна України. Фото snsgroupportal.co.uk

Шанси команд майже рівні

Букмекери після перемоги збірної України у матчі із Шотландією у Глазго (1:3) вважають Вельс невеликим фаворитом у поєдинку проти України.

Фахівці віддають перевагу господарям зустрічі, але при цьому шанси "Жовто-синіх" на успіх не набагато гірші. Про це повідомляє букмекерська компанія Парі-Матч.

ВЕЛЬС — УКРАЇНА: ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Матч фіналу європейської кваліфікації на чемпіонат світу з футболу-2022 Вельс — Україна відбудеться у неділю, 5 червня, у Кардіффі на стадіоні "Кардіфф Сіті", початок зустрічі — о 19:00 за київським часом. На думку букмекерів, "Жовто-сині" мають менше шансів на успіх в основний час — коефіцієнт 3,00 проти 2,65 за Вельс. Нічия в основний час котирується коефіцієнтом 3,10.

У разі нічиєї команди проведуть два екстратайми по 15 хвилин та серію пенальті, якщо знадобиться. Аналітики вважають, що у додатковий час у валлійців більше шансів на успіх (коефіцієнт 10,50 проти 11,00), а у футбольній лотереї шанси команд рівні — 9,20. На думку фахівців, зустріч, найімовірніше, завершиться нічиєю в основний час з рахунком 1:1 (6,20).

Додамо, що за кілька днів до матчу Україна була фаворитом у протистоянні, однак за кілька годин до початку гри букмекери змінили свій прогноз.

Прогноз букмекерів на матч Вельс — Україна (дані за 5 червня)

  • Парі-Матч: (перемога Вельсу 2,65 — нічия 3,10 — перемога України 3,00)

Раніше повідомлялося, що гру Вельс — Україна можна переглянути по ТБ.

Нагадаємо, уболівальники на матчі із Шотландією підтримали ЗСУ.