"80% сказали, що я тупий": хорватський футболіст вважає, що росію спровокували

Читать на русском
Автор
895
Томислав Дуймович
Томислав Дуймович. Фото twitter.com/MatchTV

Гравець виступав за низку російських клубів

Хорватський півзахисник Томислав Дуймович розповів, що більшість на батьківщині назвала його тупим після того, як він заявив, що НАТО нібито спровокувало росію повномасштабно вдертися в Україну 24 лютого.

Відповідна заява колишнього футболіста російських "Амкара", "Локомотива", "Динамо" (москва) та "Мордовії" доступна на "Матч ТБ". Спортсмен повторив одну з мантр кремля про розширення НАТО.

"В одному з перших інтерв’ю після початку військової операції я сказав, що все не так, як нам кажуть (у Європі), що російський народ спровокований. Тому що НАТО продовжує розширюватися, попри обіцянки так не робити. Усі, хто прочитав у житті хоча б дві книжки, знають, що це так”, — заявив 41-річний Дуймович.

Однак у Хорватії не оцінили слова футболіста та назвали того тупим.

"Яка реакція була на інтерв’ю у Хорватії? Не дуже хороша. Відсотків 80 сказали, що я тупий футболіст і нічого не розумію. Ну, це як завжди", — зазначив Томислав.

Раніше повідомлялося, що хорватський футболіст Лука Модріч зустрівся з українським хлопчиком, який втратив батьків через російську агресію.

Нагадаємо, олімпійський чемпіон з Італії підтримав російських спортсменів.